100+ fotografiecursussen én 4 Fotobijbels ebooks - Nu 120 euro voordeel! Word nu lid!
Elja Trum

Adobe Photoshop Lightroom 3.4 uitgebracht

vrijdag 29 april 2011, 08:09 door | 5.679x gelezen | 1 reactie

Gisteren heeft Adobe de definitieve versies van Lightroom 3.4 en Adobe Camera Raw 6.4 uitgebracht. Met deze update komt er ondersteuning voor onder andere de Canon 600D, Canon 1100D, Nikon D5100, de Fujifilm FinePix X100 en de Samsung NX11. Ook worden er flink wat bugs opgelost.

In de update vind je daarnaast 25 nieuwe profielen voor objectieven, zodat je ook voor deze objectieven automatisch beeldcorrecties kunt laten uitvoeren. De beta-versie van de software was reeds eerder van Adobe Labs te downloaden.

Voor gebruikers van versie 3.x is de update gratis. Ook voor Adobe Camera Raw zijn de nieuwe camera's nu beschikbaar, zodat je deze RAW bestanden ook kunt verwerken in Photoshop. Je kunt de updates hier downloaden.

Lightroom 3.4 update

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Eugène
    Eugène schreef op zaterdag 30 april 2011 om 23:58  | reageer

    Hij werkt nog steeds prima op mijn enkele core 1,7 Ghz centrino processor (2 giga intern). Ik ben blij dat dit soort programma's ook nog op relatief oude laptops goed hun werk doen. Vind het wel wonderlijk dat er ruim 200 Mb gedownload moet worden voor de 3.4 update. Verder blijft het mijn favoriet. Wat ik ook wonderlijk vind is dat hij een schrale JPEG kan behandelen alsof het RAW is en dan doel ik op met name kleurtemparatuur. Knappe sofware dus.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Toon alle artikelen binnen Software

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

47.457 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord