Elja Trum

Adobe Photoshop Lightroom 5 nu beschikbaar

maandag 10 juni 2013, 08:34 door | 13.547x gelezen | 21 reacties

Adobe heeft vandaag Lightroom 5 officieel beschikbaar gesteld. Eerder konden we al spelen met de beta versie. Persoonlijk ben ik dan ook al erg tevreden met de vernieuwingen en dus ook blij dat de Lightroom 5 nu beschikbaar is.

Lightroom 5 box

Helaas zal de beta versie niet lang meer werken (tot 30 juni). Gebruikers die geen Creative Cloud abonnement hebben kunnen de upgrade kopen voor 72,57 euro of het volledige pakket voor 129,15 euro. Heb je een (volledig) Creative Cloud abonnement dan kun je per direct zonder extra kosten upgraden naar de nieuwste versie.


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

21 reacties

 1. MoreThanWords
  MoreThanWords schreef op maandag 10 juni 2013 om 08:48

  Ik vind het persoonlijk ook een schitterende upgrade. Alleen al de Smart Previews (Slimme Voorvertoningen) zijn de upgrade waard. Wie een kort overzichtje wil krijgen van de nieuwe features kan terecht in deze video.

  Wil je alles weten over de nieuwe features, dan is er bij Craft & Vision net een nieuw 77 pagina's tellend eBook van me verschenen 'Lightroom 5 up to Speed'.

 2. Robin
  Robin schreef op maandag 10 juni 2013 om 08:49

  Wat zijn de plussen t.o.v. versie 4 Elja? Volgens mij komt er om het jaar een upgrade van LR

 3. Robin
  Robin schreef op maandag 10 juni 2013 om 08:50

  Ah, de vraag werd al beantwoordt voor 'ie gesteld was knipoog

 4. Edwin
  Edwin schreef op maandag 10 juni 2013 om 11:37

  Upgrade kopen? Er ontgaat me iets..eerder upgrades waren toch gratis?

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Software

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.747 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

52.747 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.