Ontdek hoe je betere foto's kunt maken. Probeer 14 dagen gratis onze online fotografie cursussen.
Elja Trum

Diptic app deze week gratis

zondag 15 juli 2012, 23:53 door | 8,883x gelezen | 0 reacties

De populaire app Diptic is deze week gratis te downloaden voor iPhone en iPad gebruikers. Met de applicatie kun je meerdere foto's samenvoegen in een diptiek; een frame waarin je één tot vijf foto's kunt combineren tot een mooi geheel. Deze collages kun je vervolgens eenvoudig delen met anderen.

Diptic screenshots

Behalve de foto's samenvoegen geeft de applicatie je ook de mogelijkheid effecten en filters toe te passen op de foto's. Dat kan per foto of in één keer op de hele collage. Het uiteindelijke resultaat kun je opslaan, e-mailen of delen via bijvoorbeeld Twitter, Facebook, Flickr en Instagram.

De meeste fotografen zullen een dergelijke collage in Photoshop of InDesign maken, maar Diptic maakt het wel erg gemakkelijk om je foto's zo op een leuke manier samen te voegen. Normaal betaal je 79 eurocent voor Diptic. Heb je zelf een Android telefoon? De applicatie is hier ook voor te downloaden.


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn gloednieuwe boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Software

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door

CameraTools

Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

55.890 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

55.890 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.