Elja Trum

Facebook lanceert foto app voor iPhone

donderdag 24 mei 2012, 23:28 door | 7.345x gelezen | 1 reactie

Facebook heeft vandaag een speciale iPhone app gelanceerd waarmee je direct foto's van je vrienden op Facebook kunt bekijken en uiteraard ook zelf foto's kunt plaatsen. De app is voorzien van 14 filters om je foto's te verbeteren. De filters die we kennen van Instagram ontbreken (nog) in de app, wellicht dat we die na de dure overname binnenkort ook in de applicatie kunnen verwachten.

Facebook Camera opent met de tijdlijn van gedeelde foto's van je vrienden. Je kunt schakelen tussen de tijdlijn van je vrienden of je eigen tijdlijn. Vanuit een tijdlijn kun je een foto snel 'liken' of er een reactie op achterlaten.

Facebook camera app

Helaas is de gratis app Facebook Camera momenteel alleen nog maar beschikbaar in de Amerikaanse app store. Grappig detail is trouwens dat de product manager bij Facebook die verantwoordelijk is voor de app, Dirk Stoop , Nederlander is.


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Erik
    Profiel Erik schreef op vrijdag 25 mei 2012 om 07:56

    Ik heb de indruk dat Facebook niet zo lekker gaat op het moment. Eerst dat belachelijke bedrag voor Instagram, toen de slechte beursgang en deze app lees ik ook weinig goeds over.

    Ik ben al een tijdje geleden gestopt met Facebook vanwege het grote aandeel onzin wat daar voorbij komt en omdat ze het niet zo nauw nemen met onze privacy.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Software

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.320 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord