Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Antonette de Groot

Moo plugin voor Lightroom

woensdag 4 juli 2012, 21:48 door | 7.621x gelezen | 0 reacties

Moo is de inmiddels bekende printer van visitekaartjes en onder andere stickers. Met een grote schare enthousiaste gebruikers onder fotografen, ontwerpers en andere beeldmakers is de mogelijkheid om elk visitekaartje een unieke voorkant te geven een sterk argument om hier je kaartjes te laten drukken. Moo komt nu met een Lightroom-plugin om het nog makkelijker te maken je foto's als visitekaartje te gebruiken.

In dit artikel van al weer een paar jaar geleden kun je meer lezen over visitekaartjes en andere producten van Moo. Er zijn ondertussen een aantal producten bijgekomen zoals de visitekaartjes met afgeronde hoeken, superdikke Luxe Businesscards met een gekleurde tussenlaag en de ronde stickertjes.

Om gemakkelijk je foto's te kunnen uitzoeken en uploaden naar Moo kun je nu gebruik maken van de Lightroom-plugin. In deze blogpost kun je, in het Engels, lezen hoe dit in zijn werk gaat.

Moo export1

Heb je de plugin geďnstalleerd dan is het heel simpel om je geselecteerde foto's, via de exportknop export to/exporteer naar direct naar Moo te uploaden. Je kunt ze daarna op de website nog draaien en verschuiven en je gewenste achterkant maken of uploaden.

Moo upload

Je kunt op deze manier op eenvoudige wijze je Business Cards, MiniCards of Postcards met je eigen foto's bestellen. Een aanrader dus voor iedereen die graag kaartjes via Moo besteld.


Aan de slag met de Sony Alpha


Heb jij ook een Sony a7 of a9 camera? Een camera met ontzettend veel mogelijkheden! Zoveel dat het lastig kan zijn om er het maximale uit te halen. Zou jij dat wel willen? In mijn cursus Aan de slag met de Sony Alpha op Photofacts Academy laat ik je zien hoe je alles uit je camera kunt halen.
Antonette de Groot

Over de auteur

Antonette vindt veel facetten van fotografie leuk. In haar eigen studio Amfion fotografie maakt ze vooral portretten en geeft ze ook workshops. Getrouwd met Johan en moeder van Ghislaine. Hier op photofacts schrijft ze graag doe-het-zelf artikelen en productreviews.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Toon alle artikelen binnen Software

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.185 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord