Elja Trum

NIK Software nu voor slechts 98 euro te koop

dinsdag 26 maart 2013, 20:47 door | 33.101x gelezen | 20 reacties

NIK Software werd in september vorig jaar overgenomen door Google. NIK maakte populaire software voor fotografen, maar het leek Google vooral te doen om de Snapseed app voor smartphones (met 9 miljoen gebruikers). De Snapseed app is inmiddels opgenomen in de eigen Google+ app en de handige software van NIK heeft nu een nieuwe versie gekregen.

Google heeft gisteren de software van NIK uitgebracht als 'Nik Collection by Google'. Het volledige pakket van plug-ins voor Lightroom, Photoshop en Apeture is nu te koop voor een prijs van 149 dollar. Dat is een koopje vergeleken met de 499 dollar die je eerder voor het complete pakket neer moest leggen.

Mocht je de software in het verleden al eens gekocht hebben dan ontvang je een e-mailtje van Google met daarin de boodschap dat je het nieuwe pakket gratis mag downloaden. Heb je het pakket (of een van de losse programma's) in de laatste 30 dagen gekocht dan ontvang je het bedrag boven de 149 dollar retour.

Nik collection by google

Is de prijs nog niet laag genoeg, gebruik dan de kortingscode 'MORETHANWORDS15' voor 15 procent extra korting. Met dank aan Piet van den Eynde. Al met al heb je de populaire plugins van NIK zo voor minder dan 100 euro in huis.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

20 reacties

 1. Fotojudith
  Fotojudith schreef op dinsdag 26 maart 2013 om 21:12

  Das een goeie tip. Ga ik morgen gelijk aanschaffen. Thx.

 2. RinuX
  Profiel RinuX schreef op dinsdag 26 maart 2013 om 21:43

  Netjes, met zo'n prijs hoef je het niet te laten liggen.. (of te downloaden via torrent knipoog ) Meteen aangeschaft. Bedankt voor de tip!

 3. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op dinsdag 26 maart 2013 om 22:13

  Zelf heb ik de software zojuist ook aangeschaft. Met de kortingscode betaal je (omgerekend naar euro) voor het pakket 98,51 euro (inclusief BTW). Volgens mij een erg prima prijs voor deze software!

 4. J.Kleij
  Profiel J.Kleij schreef op woensdag 27 maart 2013 om 11:06

  Wat doe ik verkeerd? Ik wil de free trial proberen en kom vervolgens niet in het popupvenster waar je een mailadres moet invullen. Herkennen jullie dit? Leuk bericht trouwens, alleen balen dat ik net in september 2012 dit bedrag betaalde voor Silver Efex pro alleen.... vrolijk.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Toon alle artikelen binnen Software

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

49.008 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord