Elja Trum

OnOne Perfect Effect vandaag gratis te downloaden

dinsdag 28 januari 2014, 09:21 door | 22.490x gelezen | 58 reacties

Het fotobewerkingspakket Perfect Effect 8 van OnOne software is vandaag gratis te downloaden. Normaal betaal je voor de software 99 dollar. Het gaat om de recentste versie van de software en de volledige Premium Edition.

Download Perfect Effects 8 hier.

Met de actie probeert OnOne waarschijnlijk de bekendheid van het product te vergroten en volgens mij lukt dat aardig. Door drukte op de site is deze helaas niet continue beschikbaar. Probeer het zeker nog een keer.

Persoonlijk ben ik overigens nog niet bekend met dit softwarepakket, maar OnOne levert vaak prima producten af, dus dit lijkt me zeker ook de moeite om eens mee te spelen. In onderstaande video worden een aantal funtcionaliteiten van het pakket getoond.101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

58 reacties

 1. Bjorn
  Bjorn schreef op dinsdag 28 januari 2014 om 09:33

  Bedankt voor de tip! Ben heb nu aan het downloaden. Je moet wel een paar keer op F5 drukken om de pagina te refreshen maar het valt best mee.

  Downloaden gaat overigens razend snel dus enkel tot de download pagina komen is wat moeizaam.

 2. F. Teurlings
  F. Teurlings schreef op dinsdag 28 januari 2014 om 09:49

  Super aanbod echter kan ik het na downloaden niet gebruiken. Het is voor 64 Bit en ik heb 32 Bit.
  Jammer

 3. Liart
  Profiel Liart schreef op dinsdag 28 januari 2014 om 10:48

  Tot twee keer toe geprobeerd, en nog even gekeken wat voor een besturingssysteem ik heb 64 bits en toch lukt het niet.

  Na het Downloaden, opslaan kreeg ik het volgende schermpje
  Perfect Effects 8 Premium Edition Setup

  This product requires 64-bit Windowns 7 or newer.

  Wat is het probleem.

 4. gast schreef op dinsdag 28 januari 2014 om 10:57

  Wel persoonlijk vind ik dat leuk voor jullie maar ik betaalde hiervoor wel 119 dollar eind november en dit werd voorgesteld als introductie voor snelle beslissers toen de nieuwe versie werd uitgebracht. Ik gebruik de software sinds eerdere versies. Ik vind dit toch een vreemde strategie. Eerst hun klanten wat 'pushen' om aan te kopen voor een bepaalde releasedatum en dan 2 maanden later gratis op de markt brengen... maar het blijft een fijn pakket om te gebruiken, en vooral gratis dan vrolijk

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.

Ook interessant

Toon alle artikelen binnen Software

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.749 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

52.749 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.