Actie: Photoshop Elements boek + Al onze cursussen - 49,90 euro voordeel! Word nu lid!
Elja Trum

Photoshop Elements 15 uitgebracht

dinsdag 4 oktober 2016, 22:44 door | 5.104x gelezen | 0 reacties

Adobe heeft vandaag de nieuwste versie van Photoshop Elements uitgebracht, versie 15. Grootste vernieuwingen zijn smart-tags (waarbij automatisch tags aan foto's toegekend worden) en de gezichtsaanpassings mogelijkheden waarmee je eenvoudig een glimlach op elk gezicht tovert.


Geen extreem grote veranderingen dus, maar wel wat praktische verbeteringen. In mijn ogen niet direct reden om te upgraden als je nog met een eerdere versie werkt.

Adobe Photoshop Elements 15

Naast Photoshop Elements is er uiteraard ook een nieuwe versie van Premiere Elements uitgebracht. Beide programma's kun je ook als bundel kopen voor 124,63 euro voor de upgrade of 151,25 euro voor wanneer je nog geen eerdere versie hebt.

Koop je alleen Photoshop Elements dan betaal je 82,28 euro voor de upgrade of 100,43 euro voor de volledige versie.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 85 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Vanwege de lancering van onze nieuwe boek De Nachtfotobijbel hebben we een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 40 euro korting en ontvang gratis ons nieuwe boek thuis.

Photofacts Academy + De Nachtfotobijbel

Ons gloednieuwe boek 'De Nachtfotobijbel' gaat over avond- en nachtfotografie. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 40 euro korting!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Software

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

51.003 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord