Elja Trum

Windows 8 app Fotonieuws uitgebracht

zondag 9 juni 2013, 15:29 door | 5.261x gelezen | 10 reacties

Voor iedereen die gebruik maakt van een Windows 8 computer of tablet is er nu de gratis applicatie 'Fotonieuws'. Hiermee kun je direct het laatste Nederlandstalige fotonieuws (en tips) bekijken van verschillende populaire websites.

Op het moment kun je via de app alle berichten volgen die verschijnen op Fotovideo.nu, Digitalefotografietips.nl, Fotoclub.nu, Digifotopro.nl, fotografie.blog.nl en natuurlijk Photofacts. In de toekomst zullen er meer Nederlandstalige fotografie bronnen opgenomen worden in de app.

Fotonieuws app

Download de Fotonieuws app gratis via de Windows Store.

Fotonieuws is door mij gemaakt (met wat hulp van Microsofts 'App in a Snap' programma). Zijn er fotografie sites die jij nog graag opgenomen zou zien in de app, laat het dan weten in de reacties!


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

10 reacties

 1. gdanonym
  gdanonym schreef op zondag 9 juni 2013 om 18:10

  Een android app zou handiger zijn! Daar is meer publiek voor.

 2. Jeroen
  Profiel  Jeroen schreef op zondag 9 juni 2013 om 19:46

  Nice! :D

 3. gast schreef op zondag 9 juni 2013 om 21:27

  Goed werk Elja op zoiets zat ik te wachten!!
  gr. wim

 4. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op zondag 9 juni 2013 om 22:20

  @gdanonym; wellicht, maar hier kwam ik nu toevallig een handige site voor tegen waardoor ik deze app in een avondje kon maken en binnen een week kon uitbrengen. vrolijk Wellicht lukt me dat ook nog eens voor Android en iOS.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Software

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.323 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord