Vakantiegeld binnen? Verbeter jouw fotografie: 100+ fotografiecurssusen + boek - Nu 75 euro voordeel! Word nu lid!
Elja Trum

Photoshop CS3 voor slechts 225 euro

dinsdag 22 april 2008, 20:10 door | 18.614x gelezen | 7 reacties

Photoshop CS3 is een pakket waarvoor je ruim 800 euro neer moet tellen. Een bedrag dat voor de gemiddelde hobbyist hoog genoeg is om de toevlucht te nemen naar illegale versies of alternatieve grafische software. Voor veel mensen is het echter mogelijk om voor slechts 225 euro aan een legale versie van Photoshop CS3 te komen. Dat maakt het ook voor de amateur de moeite om de software van Adobe legaal aan te schaffen.

De enige voorwaarde om goedkoop aan Photoshop te komen is dat je iets te maken moet hebben met het onderwijs. Dat geldt niet alleen voor studenten en schoolmedewerkers, maar ook voor ouders met kinderen op de (basis)school. Je kunt dan terecht op de website Surfspot.

Na een cotrole op je aanmelding heb je toegang tot de goedkopere software. Naast Photoshop CS3 Extended (ze bieden de normale versie niet aan) in zowel Nederlands als Engelstalig kun je ook goedkoop terecht voor bijvoorbeeld Windows (48 euro) of MS Office (eveneens 48 euro). Ook Lightroom is er te koop Met 150 euro is het voordeel niet zo extreem als bij Photoshop, het blijft echter nog steeds de moeite.

Overigens kun je ook met korting andere producten krijgen, zoals boeken en deze maand zelfs een Apple computer met 14% korting.

Surfspot

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

7 reacties

 1. Mattijs
  Profiel Mattijs schreef op dinsdag 22 april 2008 om 21:17

  Goed om te weten. Persoonlijk vind ik legale software toch altijd fijner werken dan illegale. Alleen jammer dat Lightroom niet nog wat goedkoper is.

 2. gast schreef op dinsdag 22 april 2008 om 22:07

  14% korting op een apple?
  Net vorige week een imac besteld....snif snif

 3. Antoon
  Antoon schreef op woensdag 23 april 2008 om 00:01

  Heb enige weken geleden via de Adobe site CS3 extended voor mac aangeschaft als student door alleen op ja te klikken. Voor 199 Euro en een beetje verzendkosten.

 4. Reinoud
  Profiel Reinoud schreef op woensdag 23 april 2008 om 00:40

  Ik heb een volledig legale CS3 extended op ebay gekocht voor 400 dollar. Dat is momenteel ongeveer 250 euro.
  Het kan natuurlijk zijn dat daar nog BTW en invoerrechten bijkomen, maar het is nog steeds ruim minder dan de 800 euro die het hier kost.
  Check wel even de feedback van de verkoper voordat je zaken doet.

  Misschien handig voor mensen die niet echt iets hebben met het onderwijs

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Toon alle artikelen binnen Tips en Truuks

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

49.525 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord