Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting ťn inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Marit Hilarius

Kijk mee in Photoshop: Newborn

zaterdag 19 maart 2016, 13:13 door | 13.746x gelezen | 3 reacties

Ik geef jullie weer in een kijkje achter de schermen, terwijl ik foto's aan het bewerken ben. In deze video bewerk ik een foto van een baby'tje, gemaakt door Melissa Bouwman. Ik laat onder andere zien hoe ik vouwen in het achtergronddoek weghaal en de huid van het baby'tje zachter maak.


Basiscursus Fotografie

Ben je zelf nog niet zo lang bezig met fotografie? Dan is mijn Basiscursus Fotografie bij Photofacts Academy wellicht interessant voor je. Je kunt de cursus gewoon thuis van achter je eigen computer bekijken wanneer het jou uit komt.
Marit Hilarius

Over de auteur

Marit Hilarius is een fotografe die gespecialiseerd is in geavanceerde Photoshop bewerkingen. Ze heeft de basisopleiding van de FotoAcademie in Amsterdam afgerond. Haar stijl kenmerkt zich door de sprookjesachtige sfeer die ze in haar foto's creŽert.

3 reacties

 1. Gonny
  Gonny schreef op woensdag 23 maart 2016 om 11:16  | reageer

  Dank je voor de uitleg. Ik fotografeer ook newborns, maar heb veel moeite met de bewerking. Ik heb een aantal op Facebook staan.

 2. Irene
  Irene schreef op donderdag 24 maart 2016 om 14:32  | reageer

  Beste Marit, dank je wel voor je goede uitleg, ik kan hier vast wat mee. is het mogelijk dat je de bewerking van de huid in Lightroom laat zien ? dat zou fijn zijn, groetjes, Irene

 3. Marit Hilarius
  Profiel Marit Hilarius schreef op donderdag 24 maart 2016 om 17:01  | reageer

  Hoi Irene,
  De huid bewerken in Lightroom is wel mogelijk, maar zo'n zelfde resultaat zul je echter nooit krijgen. Je hebt een stuk minder mogelijkheden om kleine plekjes weg te werken en plaatselijk roodheden te verminderen. Ook de kloonstempel, die ik veel gebruik, is niet terug te vinden in Lightroom. Ik kan wel even voor je kijken of ik alsnog een video kan maken, ook al zijn de opties dan wat gelimiteerd.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Toon alle artikelen binnen Tutorials

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.153 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord