Michelle Peeters

3 unieke zelfportretideeŽn die je thuis kunt proberen

woensdag 6 mei 2020, 15:30 door | 4.657x gelezen | 0 reacties

Als er ťťn onderwerp is waar je altijd toegang toe zult hebben, dan ben je dat zelf! In dit filmpje drie geweldige ideeŽn die kunnen dienen als templates of inspiratie voor enkele zelfportretten om eens uit te proberen.


De meeste fotografen weten heel goed aan welke kant van de camera ze zich het liefst bevinden. Maar nu wel al even in quarantaine zitten met zijn allen, zonder een duidelijk einde in zicht, ga je wellicht toch het maken van portretten erg missen.

Voor beginnende fotografen is het oefenen op jezelf als model ook een goede mogelijkheid om zelfvertrouwen te winnen voordat je je skills op andere modellen gaat botvieren.

Het maken van zelfportretten in de vroege stadia kan cruciaal zijn om veel dingen uit te zoeken in een ontspannen omgeving. Zelfs de meest geduldige partner of familielid zal niet stil willen zitten terwijl je talloze micro-aanpassingen maakt aan verlichting en instellingen.

En ook als je al een tijdje bezig bent als portretfotograaf is dat nog geen reden om te stoppen met het maken van zelfportretten. Je houdt jezelf er scherp mee en verder is er waarschijnlijk toch weinig te doen op fotografiegebied momenteel. Perfecte tijd om te oefenen dus!

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 85 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Vanwege de lancering van onze nieuwe boek De Nachtfotobijbel hebben we een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 40 euro korting en ontvang gratis ons nieuwe boek thuis.

Photofacts Academy + De Nachtfotobijbel

Ons gloednieuwe boek 'De Nachtfotobijbel' gaat over avond- en nachtfotografie. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 40 euro korting!

Lid worden met korting + gratis boek
Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Video

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

51.336 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord