Michelle Peeters

33 bijzondere historische foto's

woensdag 31 mei 2017, 20:02 door | 4.269x gelezen | 1 reactie

Deze video met historische foto's is samengesteld door Olga Tarczewski. Er zijn duizenden foto's gemaakt in het verleden die weinig bekend zijn geworden en die ons toch een hoop kunnen leren over onze geschiedenis.


Deze collectie is absoluut fascinerend. Hij bevat zeer bijzondere foto's die ik nooit eerder gezien heb. Ze geven in ieder geval een goed beeld van het verleden waarbij je je goed kunt voorstellen hoe het was om in die tijd te leven.

Deze video is mogelijk gemaakt door Olga Tarczewski als bijdrage aan Wonderful Life, een videokanaal met nieuwsgierig makende beelden, interessante feiten, geschiedenis, wetenschap, cultuur en veel entertainment.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 85 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Vanwege de lancering van onze nieuwe boek De Nachtfotobijbel hebben we een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 40 euro korting en ontvang gratis ons nieuwe boek thuis.

Photofacts Academy + De Nachtfotobijbel

Ons gloednieuwe boek 'De Nachtfotobijbel' gaat over avond- en nachtfotografie. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 40 euro korting!

Lid worden met korting + gratis boek
Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

1 reactie

  1. Paul Oosterlaak
    Profiel Paul Oosterlaak schreef op vrijdag 2 juni 2017 om 22:25

    Ze heeft wel een voorliefde voor Bonny & Clyde knipoog
    Zitten inderdaad erg interessante foto's tussen.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Video

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

50.999 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord