Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Adobe TV en de Adobe Media Player

zaterdag 12 april 2008, 20:20 door | 7.588x gelezen | 0 reacties

Adobe heeft afgelopen week de Adobe Media Player gelanceerd. Dit is een soort luxe podcast client waarmee je eenvoudig internet video's kunt kijken. Het mooie eraan is dat nieuwe video's van een site die je interessant vindt automatisch gedownload kunnen worden zodat je ze kunt bekijken wanneer je dat uit komt en zonder dat je een internetverbinding nodig hebt. Allemaal leuk en aardig, maar als Adobe niet tegelijkertijd Adobe TV had gelanceerd had ik er niet over geschreven.

Op Adobe TV worden namelijk tutorials geplaatst voor het werken met de programma's van Adobe. Photoshop ontbreekt hier uiteraard niet bij. Er is een speciaal kanaal voor fotografen. De moeite waard om eens te bekijken.

Het installeren van de Adobe Media Player is overigens niet nodig. De video's kunnen ook gewoon rechtstreeks bekeken worden (met behulp van Flash). Ook kunnen video's alla youTube in een website geplaatst worden.

Als je wel gebruik maakt van AMP kun je videosites die je graag volgt toevoegen aan het programma zodat de laatste filmpjes altijd voor je klaar staan. Bijvoorbeeld de uitzendingen van Photoshop User tv. Handig op je laptop voor de verloren uurtjes in bijvoorbeeld trein of vliegtuig.Bron: Dutch Cowboys

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Video

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.060 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord