Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Behind-the-scenes: Back to the Future fotoshoot

woensdag 21 oktober 2015, 11:22 door | 3.963x gelezen | 0 reacties

Vandaag is het 21 oktober 2015, de datum waar Marty McFly en Doc Brown naartoe reizen in de film Back to the Future II. De film met zijn hoverboards en uiteraard de DeLorean tijdmachine is een icoon in de filmgeschiedenis. Vandaar dat we vandaag een behind-the-scenes filmpje hebben van een fotoshoot met deze legendarische filmauto.

In deze video zie je hoe de filmposter gemaakt wordt voor de documentaire Back in Time (de eerste 50 seconden kun je gerust overslaan). In de documentaire wordt gekeken hoe de invloed van Back to the Future filmserie was op de samenleving.


Oke, echt spannend is de behind-the-scenes video niet, maar ik moest natuurlijk wel wat doen met vandaag. De documentaire zelf gaat, uiteraard, vandaag in premiere. Hieronder de trailer van de Back in Time documentaire. Je kunt hem later vandaag online bekijken (voor 6,21 euro).


Overigens ben ik zelf behoorlijk fan van de films en vanavond ben ik dan ook in Utrecht te vinden waar Pathe bioscoop de volledige trilogie in een marathon vertoont.

Een fotoshoot met een DeLorean DMC-12 moet ik nog eens regelen. Wanneer dat voor elkaar is zal ik een fatsoenlijke behind-the-scenes opnemen.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
De Portretbijbel door Elja Trum
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Toon alle artikelen binnen Video

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.082 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord