Fotofair Actie: Photofacts Academy met 30 euro korting + gratis Fotografiebijbel (t.w.v. 20 euro). Meer info of direct lid worden
Elja Trum

Bekijk de workshops van Professional Imaging 2014

zaterdag 26 april 2014, 23:58 door | 6,375x gelezen | 1 reactie

Bijna een maand geleden was de Professional Imaging beurs. Voor iedereen die geen kans heeft gezien een bezoekje aan de beurs te brengen is er goed nieuws; de workshops op het Adobe podium op de maandag zijn opgenomen en kun je nu alsnog bekijken!


Frank Doorhof; creative flitsfotografie


Joe McNally; opzetflitsers


Glyn Dewis; Photoshop Tips & Tricks


Jimmy Nelson; Before They Die

Dit zijn niet alle video's die opgenomen zijn. Bekijk voor nog meer video's de Livestream pagina van Adobe.

In de video van Joe McNally kun je mij overigens ook in de zaal zien zitten in mijn blauwe Photofacts Academy polo. Ik word ook nog door Joe op de foto gezet; het risico van op de eerste rij zitten..


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Jack van Dalen
    Profiel Jack van Dalen schreef op zondag 27 april 2014 om 07:26

    Fijn dat de video's zijn vrijgegeven. Ik was helaas niet in de gelegenheid om te komen, maar ik ga nu zeker kijken. Bedankt voor de tip!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Video

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

53.769 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

53.769 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.