Michelle Peeters

Benodigde uitrusting voor wildlife- en vogelfotografie

woensdag 3 juli 2019, 14:07 door | 3.805x gelezen | 2 reacties

In deze video van Tony en Chelsea Northrup worden een aantal handige tools uit de doeken gedaan die je hard nodig kunt hebben als je je in wildlife en/of vogelfotografie wilt gaan verdiepen.

Allerlei objectieven, camera's, teleconverters, statieven, monopods met de daarbij behorende voor en/of nadelen komen aan bod.


Cursus vogelfotografie


Als je je meer wilt verdiepen in het goed fotograferen van vogels, is de cursus vogelfotografie op Photofacts Academy wellicht iets voor je.

Ontdek wat je leert in cursus Vogelfotografie

Je kunt deze en andere cursussen twee weken lang volgen met een gratis proeflidmaatschap.


Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 85 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Vanwege de lancering van onze nieuwe boek De Nachtfotobijbel hebben we een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 40 euro korting en ontvang gratis ons nieuwe boek thuis.

Photofacts Academy + De Nachtfotobijbel

Ons gloednieuwe boek 'De Nachtfotobijbel' gaat over avond- en nachtfotografie. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 40 euro korting!

Lid worden met korting + gratis boek
Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

2 reacties

 1. Ronald Maas
  Ronald Maas schreef op dinsdag 9 juli 2019 om 17:16

  Hoevel mensen in Nederland lopen rond met een telelens van meer dan 5000,- euri? Ik denk niet veel, dus wat heb je aan zo'n youtube film? Weinig amateurs zullen er toe overgaan om zo'n lens te gaan kopen laat staan gebruiken.
  Kortom onzinnig om te vertonen!

 2. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op dinsdag 9 juli 2019 om 17:20

  @Ronald; dat het niet voor jou is betekent niet dat iemand anders er ook niks aan heeft. Onder de vogelfotografen zijn er volgens mij best veel mensen die met dit soort teletoeters rondlopen.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Video

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

51.482 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord