Elja Trum

Centriphone video met een kleerhanger

zondag 5 juni 2016, 14:14 door | 3.358x gelezen | 1 reactie

In februari schreven we over de video van Nicolas Vuignier die met een eigen 3D houder en een touwtje prachtige bullet-time beelden wist te maken tijdens het skiŽn. De muzikanten Matt & Kim hebben nu eenzelfde effect gemaakt met visdraad en een kledinghanger.

Het resultaat is onderstaande muziekvideo met de titel Let's Run Away. In plaats van een iPhone gebruikte zij overigens een GoPro. Iets veiliger dan je iPhone, want de GoPro kan sowieso al flink wat misbruik hebben.


Zoals ook te zien is in de video hebben ze nog een 'vin' toegevoegd aan de kledinghanger om hem stabiel te houden. De video werd geschoten met 240 beelden per seconden en afgespeeld op 24.

Hun andere muziekvideo's zijn overigens vaak net zo bijzonder.

Via: DIY Photography


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Paul Oosterlaak
    Profiel Paul Oosterlaak schreef op zondag 5 juni 2016 om 17:07

    Word er wel een beetje draaierig van, maar verder wel leuk gedaan.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Video

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.325 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord