Actie: Online cursussen + gratis Xpozer 60 x 90 afdruk. 79,95 euro voordeel! Meer info of direct aanmelden
Elja Trum

Guerilla shoot filmpje door Bert Stephani

donderdag 2 oktober 2008, 19:45 door | 6.953x gelezen | 9 reacties

De Belgische fotograaf Bert Stephani is al vaker voorbij gekomen op Photofacts. Naast prachtige foto's maakt Bert met zijn 'Confessions of a Photographer' serie ook leuke en informatieve filmpjes. We kunnen niet over elk nieuw filmpje berichten, maar zijn nieuwste productie is zeker weer een vermelding waard. Bert gaat samen met Jean en Didier op pad voor een guerilla shoot.

Met guerilla shoot wordt bedoeld dat ze onvoorbereid op pad gaan en maar gewoon kijken wie ze op de foto gaan zetten. Ze hebben hiervoor een zonnige dag aan het strand gekozen. Tegelijkertijd probeert Bert een California Sunbounce reflector uit; zo te zien een handige accessoire tijdens het strobist schieten.101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

9 reacties

 1. Robbie Veldwijk
  Profiel  Robbie Veldwijk schreef op donderdag 2 oktober 2008 om 19:54

  Dit was zeker weer een leuke video van Bert, had hem al gezien maar toch leuk dat het dan ook weer tevoorschijn komt op deze website!

 2. Pim
  Pim schreef op donderdag 2 oktober 2008 om 19:55

  Ik heb de Sunbounce 1 maatje groter maar ik kan beamen dat ze echt een stuk beter is dan 5 in 1 reflectoren die ik hiervoor had!!

  Ik kijk vaak op zijn blog, Erg leerzaam maar zijn foto's zijn niet altijd mijn smaak...


 3. Peter
  Profiel Peter schreef op donderdag 2 oktober 2008 om 20:11

  Ik wil ook al tijden zoiets, alleen moet ik nog een remote hebben voor mijn flits. De canon is een beetje duur (190,- ofzo?) je hebt op ebay wel goedkopere wireless triggers, maar dan moet ik weer apart een lichtmeter meenemen...

 4. EdC
  Profiel EdC schreef op donderdag 2 oktober 2008 om 21:05

  Voor de liefhebbers wordt het weer sparen. Het doek kost bij Calumet 141,60 euro(60x90) of 101,11 (90x125), incl. btw. De flash-bracket 76,15. De advertentie acterop hun blaadje van voorjaar 2008 toont een fotograaf met scherm in de linkerhand en camera in de rechter. Lijkt me niet echt handig, maar met een stabilisator is dat misschien nig te doen. Een foto-assistent zoals in het filmpje werkt stukken relaxter.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Video

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.344 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord