Elja Trum

Gulf Photo Plus Shootout: Zack Arias en Sara Lando

donderdag 27 maart 2014, 23:06 door | 3.609x gelezen | 1 reactie

De jaarlijkse Gulf Photo Plus is een groot fotografie evenement in Dubai. Daar wordt ook elk jaar de 'Shootout' gehouden. Twee (of drie) fotografen nemen het tegen elkaar op voor een zaal vol fotografen. Ze krijgen ter plekke een opdracht die ze in twintig minuten moeten uitvoeren, van concept tot uiteindelijke foto.

Dit jaar namen Zach Arias en de Italiaanse fotografe Sara Lando het tegen elkaar op. Zij moesten beide een foto maken waarbij ze 'iets' deden met water. In onderstaande video is (verkort) te zien wat beide kandidaten er van maken.


Zowel Sara als Zach schreven ook op een eigen blog een stukje over de Shootout.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 85 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Vanwege de lancering van onze nieuwe boek De Nachtfotobijbel hebben we een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 40 euro korting en ontvang gratis ons nieuwe boek thuis.

Photofacts Academy + De Nachtfotobijbel

Ons gloednieuwe boek 'De Nachtfotobijbel' gaat over avond- en nachtfotografie. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 40 euro korting!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. mecx
    Profiel mecx schreef op vrijdag 28 maart 2014 om 08:43

    Erg leuk, uitdagend, fris en fraai om te zien hoe een spontaan idee neergezet wordt. #like vrolijk

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Video

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

51.479 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord