Elja Trum

Het verhaal van Richard Terborg

vrijdag 6 januari 2017, 11:22 door | 4.166x gelezen | 2 reacties

Fashion en portretfotograaf Richard Terborg maakt bijzondere foto's. Twee journalistiek studenten, Julian Buijzen en Eline Sips maakte een mooie documentaire over hem die het bekijken zeker waard is.


Richard heeft trouwens vorig jaar ook de cursus Studioportret voor Gevorderden verzorgd op Photofacts Academy. Mocht je zijn werk interessant vinden, dan is dit dus een leuke kans om van hem te leren hoe hij te werk gaat. Je kunt de cursus gratis bekijken met een proeflidmaatchap.


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

2 reacties

  1. Denis Wuyts
    Denis Wuyts schreef op dinsdag 10 januari 2017 om 17:29

    Ik vind Richard een geweldige kerel en fotograaf ondanks het feit dat ik hem niet persoonlijk ken .Ik heb heel veel van zijn filmpjes geleerd op Photofacts. Hij kan het zeer goed uitleggen wat hij bedoeld en ik hou wel van zijn stijl

  2. Lilian
    Lilian schreef op woensdag 11 januari 2017 om 10:04

    Richard is een super, selfmade, originele, gekke, kennisdelende, excentrieke, vriendelijke, geweldige fotograaf

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Video

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.324 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord