Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

High-end productfotografie video door Studio 29

donderdag 4 december 2008, 18:20 door | 6.950x gelezen | 1 reactie

t. LeClerc posterJean-Baptiste Guiton van het Franse Studio 29 heeft een video opname gemaakt van een productfotografie sessie voor T. LeClerc. Het vastleggen van het product zelf is niet zo bijzonder, maar de wijze waarop het 'artwork' op de reclameposter gefotografeerd is, is de moeite om te bekijken.

Interessant om te zien hoe de verschillende onderdelen van de foto afzonderlijk worden vastgelegd. Zo wordt een opblaasbaar zwembad gebruikt als ondergrond bij het fotograferen van de vallende vloeistoffen. Het hele zwembadje wordt hiervoor volgebouwd met allerlei studioapparatuur. Zo te zien hebben de fotografen de nodige lol tijdens de shoot, precies zoals dat hoort natuurlijk.Bron: Strobist

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. MarcelG
    Profiel MarcelG schreef op donderdag 4 december 2008 om 21:01  | reageer

    Grappig om te zien dat het maken van zo'n prachtige foto stiekem neerkomt op knoeien met gloss en gooien met vanalles en nog wat. Niks geen high tech spul, nee een vork om een poederdoos te laten ploffen....hahaha. (Volgens mij ligt die vork overigens op een messenblok...klinkt profi. vrolijk)
    Okay, er wordt natuurlijk wel behoorlijk geshopped, en gebruik gemaakt van goede belichtingsapparatuur, maar het blijft gewoon een groepje jongens die aan het spelen is. En zo hoort 't inderdaad - je mag gerust lol in je werk hebben.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Toon alle artikelen binnen Video

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.167 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord