Ašron Nasarany

Hoe word je een betere fotograaf?

zaterdag 13 januari 2018, 14:07 door | 2,302x gelezen | 0 reacties

Fotograaf Chase Jarvis weet altijd op een leuke manier fotografen te inspireren. In deze video heeft hij het over het stiekeme geheim binnen de fotografie.

Dat is de tip dat je juist ook eens buiten je eigen vakgebied (fotografie) moet kijken om op goede ideeŽn te komen. Zo kun je anders zijn dan de rest.


In de video heeft Chase het ook over zijn 30 Days of Genius serie. Mocht je deze video's nog niet bekeken hebben, dan is het een aanrader om dat nu te gaan doen.

Ašron Nasarany

Over de auteur

Ašron Nasarany is eigenaar van Emrico Productions dat zich richt tot het vertellen van verhalen via fotografie en film. Gek op storytelling, nieuwe media, films en een echte foodlover.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Bekijk ons reactiebeleid.

Toon alle artikelen binnen Video

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door

CameraTools

Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

49.691 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

49.691 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.