Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Michelle Peeters

Netflix brengt derde seizoen 'Tales by Light' uit

woensdag 9 januari 2019, 23:32 door | 4.344x gelezen | 0 reacties

Netflix heeft onlangs het nieuwste seizoen van haar tv-programma "Tales by Light" over fotografie vrijgegeven. "Tales by Light" is een documentaire- en realityshow gebaseerd op het werk van fotografen over de hele wereld.

De joint venture National Geographic en Canon richt zich op fotografen die via hun reizen en beelden een boeiend verhaal proberen te vertellen.En van de leukste aspecten van de afleveringen in vorige seizoenen is dat de show niet alleen gaat over de foto's van fotografen. "Tales by Light" breekt in in de workflow van elke professional af en duikt diep in zijn of haar beweegredenen om te reizen en op de ontspanknop te drukken.

Als je fervent buitenfotograaf bent, was de vierde aflevering van het eerste seizoen waarschijnlijk favoriet. In deze aflevering kwam natuurfotograaf Art Wolfe aan bod terwijl hij reisde van plaatsen als Alaska naar Oeganda, op zoek naar opmerkelijke wildlife momenten. Het had wel wat weg van een episode achter de schermen van 'Planet Earth'.

Seizoen drie van "Tales by Light" omvat slechts twee of drie fotografen in plaats van steeds een nieuwe fotograaf per aflevering. Het lijkt er ook op dat elke aflevering een soort humanitaire invalshoek zal hebben.

Deze aspecten zullen waarschijnlijk helpen om een ​​groter verhaal te vertellen en te laten zien hoe krachtig fotografie kan zijn in het delen van verhalen van verschillende mensen en het verbinden van individuen van over de hele wereld.

Bekijk de trailer van het nieuwe seizoen hierboven om een ​​voorproefje te krijgen van "Tales by Light" seizoen drie en begin vandaag nog met het bekijken van de volledige serie op Netflix.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Michelle Peeters

Over de auteur

Michelle Peeters is fotografe en oprichter van DeuxBleus Fotografie. Michelle herkent het bijzondere in het gewone en het gewone in het bijzondere. Ze heeft zich nooit willen specialiseren en is daardoor van alle markten thuis.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Toon alle artikelen binnen Video

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.082 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord