Elja Trum

Portretbewerking video; Rodrigo Bressane

donderdag 12 juli 2007, 20:26 door | 8.337x gelezen | 3 reacties

De Braziliaan Rodrigo Bressane heeft aardig wat ervaring met het fotograferen van modellen en uitgebreide nabewerking in Photoshop. In deze video laat hij de voor en na afbeelding zien van een aantal verschillende foto's. In vogelvlucht worden ook de tussenliggende stappen getoond. Een interessante video om te bekijken. Op zijn website zie je deze beelden overigens ook gewoon terug; wellicht binnenkort maar weer eens een tutorial over portretbewerking schrijven.Bron: De Digitale Revolutie

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 85 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Vanwege Black Friday én de lancering van onze nieuwe boek De Nachtfotobijbel hebben we een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 40 euro korting en ontvang gratis ons nieuwe boek thuis.

Photofacts Academy + De Nachtfotobijbel

Ons gloednieuwe boek 'De Nachtfotobijbel' gaat over avond- en nachtfotografie. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je vanwege Black Friday nu ook 40 euro korting!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

3 reacties

 1. Imke
  Imke schreef op zondag 15 juli 2007 om 12:59

  nou nou, die moet je op MyDi zetten om veel reacties te krijgen- het zou een Dove reclame kunnen zijn. Ik neem aan dat je niks gephotoshopt hebt aan Sara's 'na' foto?

 2. ..
  .. schreef op zondag 15 juli 2007 om 20:46

  zo kan ik ook mooi op de foto staan

 3. Michel van den Hoven
  Profiel Michel van den Hoven schreef op dinsdag 17 juli 2007 om 23:10

  Ik ben wel benieuwd hoe hij dat voor elkaar krijgt...

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Video

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

51.877 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord