Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Stopmotion video; de Olympus Pen Reus

donderdag 20 mei 2010, 21:57 door | 5.218x gelezen | 2 reacties

Olympus is actief bezig met de promotie van haar PEN camera's. Met de Olympus Pen E-PL1 hebben ze nu een zogenaamde stop-motion video gemaakt. De video is opgebouwd uit honderden verschillende foto's. Natuurlijk is de stop-motion video geheel gemaakt met Olympus Pen camera's, er is geen gebruik gemaakt van computeranimatie of andere trucs.

Voor de video zijn 355 foto's vooraf geschoten en op enorm formaat afgedrukt. Deze billboards zijn in een stad geplaatst waar er vervolgens ook weer foto's van gemaakt zijn. Verwarrend? Gewoon even de video kijken..

Vorig jaar kwam Olympus overigens ook al met een stop-motion video: The PEN Story. Deze video was destijds gemaakt om de vijftigste verjaardag van de Pen-camera luister bij te zetten.


Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

2 reacties

  1. Thomas Dral
    Profiel  Thomas Dral schreef op donderdag 20 mei 2010 om 23:01  | reageer

    Erg verwarrend maar wel leuk om te zien wat ze er van gemaakt hebben. Je moet echt het filmpje bekijken om het helemaal duidelijk te hebben wat ze nu gedaan hebben om dit te maken......

  2. Ger
    Ger schreef op vrijdag 21 mei 2010 om 09:50  | reageer

    Gaaf filmpje. Die PEN for Dummies is ook wel een stoere camera, qua prestaties. Alleen wel echt iets té simpel, als je het mij vraagt.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Toon alle artikelen binnen Video

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.188 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord