Marcel Wiegerinck

Urban Fotografie video

maandag 17 augustus 2009, 23:12 door | 8.605x gelezen | 10 reacties

Na een aantal artikelen over urban fotografie gelezen te hebben was ik toch wel erg nieuwsgierig geworden naar deze vorm van fotografie. Op de fotovakschool heb ik mensen leren kennen die zich fanatiek bezig houden met urban fotografie. Een paar weken geleden ben ik samen met hun een dag naar BelgiŽ geweest om verschillende urban lokaties te bezoeken. Met mijn filmcamera (tje) heb ik het een en ander gefilmd om je een indruk te geven van deze dag.

Naast deze video heb ik ook nog een interview opgenomen met Wigo. Het was voor mij de eerst keer dat ik gefilmd heb en film heb gemonteerd. Erg leuk om te doen en ik ga zeker nog meer video's maken.


Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Marcel Wiegerinck

Over de auteur

Marcel is oprichter van FotoClub.nu en Marketing voor Fotografen, hij deelt graag zijn kennis en ervaring over fotografie en marketing. Verder verzorgt hij met veel enthousiasme fotografie en marketingtrainingen, workshops en cursussen om mensen verder te helpen. Je kan Marcel volgen op Twitter, Facebook en Google+.

10 reacties

 1. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op maandag 17 augustus 2009 om 23:40

  Leuke video, Marcel!
  Wordt hoog tijd dat ik er ook eens een dagje op uit trek voor wat urban fotografie. Dat trekt me wel.

 2. Thomas Dral
  Profiel  Thomas Dral schreef op maandag 17 augustus 2009 om 23:53

  Leuke video! Leuk om er eens met een aantal fotografen een dag op uit te gaan en je niet tegen te laten houden door de bordjes Verboden toegang en een heleboel mooie foto's te maken van de diverse Urban locaties.

 3. Arno
  Profiel  Arno schreef op dinsdag 18 augustus 2009 om 01:16

  Erg leuke en originele montage, belangrijke tip voor urbanfotografie is wel om met 2 of meerdere personen te gaan wan t het zou je maar eens gebeuren dat je ergen doorheen valt.

 4. Marcel Wiegerinck
  Profiel  Marcel Wiegerinck schreef op dinsdag 18 augustus 2009 om 07:43

  Ja het was echt een leuke dag en ik moet zeggen het filmen en het monteren was ook leuk om te doen. Ik heb ook veel foto's gemaakt en alles vanaf statief. Elja als je wilt kunnen we een keer samen gaan.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Toon alle artikelen binnen Video

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.141 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord