Iris van Liempt

Video: luchtfotografie door Vincent Laforet

woensdag 20 april 2016, 14:41 door | 2.892x gelezen | 1 reactie

Commercieel fotograaf Vincent Laforet heeft zichzelf gespecialiseerd in het fotograferen vanuit de lucht. In het bijzonder: vanuit helikopters. Volledige steden bij dag of nacht, die dingen die je vanuit het vliegtuig ziet maar die je nooit kunt fotograferen vanwege het smerige raampje, die zet hij meer dan prachtig op de foto.


Deze foto's zijn overigens ook onderwerp van Laforet's boek Air, dat in december vorig jaar uitkwam. Je kunt de foto's ook als prints bestellen. Als ze niet zo duur waren geweest, dan had ik dat zeker gedaan. En van de mooiste fotografieprojecten die ik in lange tijd heb gezien.

Iris van Liempt

Over de auteur

Iris fotografeert sinds 2012 en heeft daar een passie in gevonden. Ze volgt daarom een online opleiding aan het New York Institute of Photography. Daarnaast studeert ze psychologie aan de universiteit en houdt ze ontzettend van taal en schrijven.

1 reactie

  1. gast schreef op woensdag 20 april 2016 om 22:21

    inderdaad mooie foto,s maar prijzig

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Video

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.750 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

52.750 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.