Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Aäron Nasarany

Waanzinnig! Een legioen drones bij Super Bowl

dinsdag 7 februari 2017, 16:32 door | 4.092x gelezen | 1 reactie

Super Bowl. Het bekendste sportevenement van Amerika met dit keer een titanenstrijd tussen de New England Patriots en Atlanta Falcons. Naast een indrukwekkende comeback werden we dit keer getrakteerd met een optreden met een legioen aan drones.

Super Bowl is het best bekeken sportevenement in Amerika en voor vele muziekartiesten is het hun droom om daar te mogen optreden. Muzikale grootheden zoals Michael Jackson, Prince, Beyonce en Bruno Mars kregen al het voorrecht om daar te mogen optreden. Dit keer was het de beurt aan Lady Gaga.


Het volledige optreden kun je hier bekijken

Lady Gaga pakte haar moment en kreeg hulp van maar liefst 300 drones. De drones zijn afkomstig van het computerbedrijf Intel en worden ook wel Shooting Stars genoemd.

Disney World maakt ook al gebruik van de Shooting Stars om hun trouwe bezoekers een onvergetelijke beleving mee te geven. Bekijk de video hieronder voor een korte impressie.


De 300 drones worden bestuurd door simpelweg één drone-bestuurder. De drones zijn al voorgeprogrammeerd waardoor hun route al is uitgestippeld en botsingen worden voorkomen.

Het resultaat is te danken aan een twee jaar durende voorbereiding waarbij de hulp is ingeschakeld van onder ander Ars Electronica Futurelab in Oostenrijk.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Aäron Nasarany

Over de auteur

Schiet volop videocontent voor Emrico Productions, Photofacts Academy en maakt ondertussen nog kleurrijke foto's voor op zijn Facebook en Instagram pagina.

1 reactie

  1. fabianviester
    Profiel fabianviester schreef op woensdag 8 februari 2017 om 20:19  | reageer

    Cool! Doet me denken aan de concerten van Muse.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Sportfotobijbel
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Video

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.190 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord