[url=http://creative.gettyimages.com/]Gettyimages[/url], een van de grotere 'stock photography' sites op het internet, heeft vijf designers gevraagd 10 manieren te ontwikkelen waarmee bezoekers interactief foto's kunnen ervaren op het internet. Dit heeft geleid tot 10 bijzondere projecten. Voor dit project heeft Gettyimages een aparte website op gezet: [url=http://www.interact10ways.com/]interact10ways.com[/url]. Mijn persoonlijke favorieten is de invulling die Sumona gegeven heeft aan [url=http://www.interact10ways.com/usa/light_interactive.htm]light[/url] en [url=http://www.interact10ways.com/usa/information_interactive.htm]information[/url]. Beide zijn absoluut een bezoekje waard! De website bestaat al wat langer, maar deze stond nog in mijn favorieten en wilde ik jullie niet onthouden.">
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

10 interactieve fotografie ervaringen

zondag 27 augustus 2006, 23:43 door | 8.579x gelezen | 2 reacties

Gettyimages, een van de grotere 'stock photography' sites op het internet, heeft vijf designers gevraagd 10 manieren te ontwikkelen waarmee bezoekers interactief foto's kunnen ervaren op het internet.

Dit heeft geleid tot 10 bijzondere projecten. Voor dit project heeft Gettyimages een aparte website op gezet: interact10ways.com.

Mijn persoonlijke favorieten is de invulling die Sumona gegeven heeft aan light en information. Beide zijn absoluut een bezoekje waard! De website bestaat al wat langer, maar deze stond nog in mijn favorieten en wilde ik jullie niet onthouden.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

2 reacties

 1. Sanne
  Profiel Sanne schreef op maandag 28 augustus 2006 om 00:27  | reageer

  Wow! Die 'information' is erg mooi, een oneindige foto!

  Sanne

 2. Michel van den Hoven
  Profiel Michel van den Hoven schreef op maandag 18 juni 2007 om 17:34  | reageer

  tja, deze had ik niet gezien... vrolijk

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman

Ook interessant

Toon alle artikelen binnen Websites

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.188 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord