[url=http://creative.gettyimages.com/]Gettyimages[/url], een van de grotere 'stock photography' sites op het internet, heeft vijf designers gevraagd 10 manieren te ontwikkelen waarmee bezoekers interactief foto's kunnen ervaren op het internet. Dit heeft geleid tot 10 bijzondere projecten. Voor dit project heeft Gettyimages een aparte website op gezet: [url=http://www.interact10ways.com/]interact10ways.com[/url]. Mijn persoonlijke favorieten is de invulling die Sumona gegeven heeft aan [url=http://www.interact10ways.com/usa/light_interactive.htm]light[/url] en [url=http://www.interact10ways.com/usa/information_interactive.htm]information[/url]. Beide zijn absoluut een bezoekje waard! De website bestaat al wat langer, maar deze stond nog in mijn favorieten en wilde ik jullie niet onthouden.">
Actie: 100+ fotografiecursussen + boek - Nu 75 euro voordeel! Word nu lid!
Elja Trum

10 interactieve fotografie ervaringen

zondag 27 augustus 2006, 23:43 door | 8.208x gelezen | 2 reacties

Gettyimages, een van de grotere 'stock photography' sites op het internet, heeft vijf designers gevraagd 10 manieren te ontwikkelen waarmee bezoekers interactief foto's kunnen ervaren op het internet.

Dit heeft geleid tot 10 bijzondere projecten. Voor dit project heeft Gettyimages een aparte website op gezet: interact10ways.com.

Mijn persoonlijke favorieten is de invulling die Sumona gegeven heeft aan light en information. Beide zijn absoluut een bezoekje waard! De website bestaat al wat langer, maar deze stond nog in mijn favorieten en wilde ik jullie niet onthouden.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

2 reacties

 1. Sanne
  Profiel Sanne schreef op maandag 28 augustus 2006 om 00:27

  Wow! Die 'information' is erg mooi, een oneindige foto!

  Sanne

 2. Michel van den Hoven
  Profiel Michel van den Hoven schreef op maandag 18 juni 2007 om 17:34

  tja, deze had ik niet gezien... vrolijk

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Sportfotobijbel

Ook interessant

Toon alle artikelen binnen Websites

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.658 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord