De persoon achter [url=http://ace.methodcomputers.com/ghost/]deze site[/url] bedacht dat het leuk zou zijn om locaties van oude foto's opnieuw te bezoeken en daar een foto vanaf exacte hetzelfde standpunt te nemen. Een origineel idee en leuk uitgevoerd. Het bleek in de praktijk wat moeilijker dan hij in eerste instantie bedacht had, maar de resultaten zijn zeker niet onaardig. Vooral de [url=http://ace.methodcomputers.com/ghost/5.html]foto's waarbij hetzelfde gebouw[/url] is blijven staan zijn leuk om te zien.">
Elja Trum

50 jaar later

dinsdag 7 november 2006, 00:20 door | 6.110x gelezen | 0 reacties

De persoon achter deze site bedacht dat het leuk zou zijn om locaties van oude foto's opnieuw te bezoeken en daar een foto vanaf exacte hetzelfde standpunt te nemen. Een origineel idee en leuk uitgevoerd.

Het bleek in de praktijk wat moeilijker dan hij in eerste instantie bedacht had, maar de resultaten zijn zeker niet onaardig. Vooral de foto's waarbij hetzelfde gebouw is blijven staan zijn leuk om te zien.

Een leuk idee om zelf ook eens mee aan de slag te gaan.
Men zoekt een oude foto van een plaats in de buurt en trekt erop uit..
Mocht er een leuk resultaat uit komen, dan laat ik het zeker even weten!

50 jaar later


Bron: Neatorama

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Toon alle artikelen binnen Websites

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.639 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord