Elja Trum

Adobe Photoshop Marketplace website gelanceerd

zondag 14 juni 2009, 23:25 door | 4.830x gelezen | 0 reacties

Adobe is een nieuwe website gestart waar je alles kunt vinden wat met Photoshop te maken heeft; Photoshop Marketplace. Van boeken, DVD's en plug-ins tot evenementen. Op de site kun je per product ook recensies lezen of schrijven, een waardering aan een product geven of een opmerking over een product achterlaten.

Adobe Photoshop Marketplace zelf is volledig gratis (zowel voor uitgevers als gebruikers), maar de producten die aangeboden worden zijn dat veelal niet. Met deze marktplaats wil Adobe wereldwijd toegang geven tot alles dat gerelateerd is aan Photoshop.

Als uitgever van je eigen product over Photoshop kun je jezelf gratis aanmelden en je product op de website plaatsen. Momenteel is marketplace helaas alleen nog gericht op de Engelse taal. Wel een handige site om te bezoeken als je op zoek bent naar een specifiek product voor Photoshop.

Adobe Photoshop Marketplace screenshot


Bron: John Nack


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Websites

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.747 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

52.747 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.