Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Bruidsfotografen starten blog We Love Weddings

zondag 8 mei 2011, 19:11 door | 6.917x gelezen | 5 reacties

Een groep van zo'n kleine dertig fotografen is samen een weblog over bruidsfotografie gestart onder de naam We Love Weddings. Ze willen op de nieuwe site hun gezamenlijke passie voor huwelijks-fotografie laten zien met elk hun eigen insteek. Het blog moet een schat aan informatie gaan bevatten voor iedereen die bezig is met huwelijken.

Ook voor fotografen kan het blog de moeite zijn om te bezoeken. Uiteraard schrijven de fotografen veel over de foto's die ze maken en de gedachten erachter. Ook is er veel inspiratie te vinden voor fotografen die zelf een huwelijk gaan vastleggen.

We Love Weddings

De 28 bruidsfotografen hebben elkaar gevonden via Facebook. Allen waren ze lid van een Facebook groep, opgericht in september vorig jaar, waarbij bruidsfotografie het onderwerp was. Binnen de groep was veel enthousiasme om elkaar te helpen en na een fysieke ontmoeting werd besloten het blog op te zetten.

Goed te zien dat een redelijk grote groep fotografen elkaar op deze manier verenigd en een dergelijk leuk initiatief opzet. Volgens mij kunnen fotografen elkaar op deze manier goed versterken en er gezamenlijk beter van worden.

Mocht je zelf als bruidsfotograaf ook mee willen doen dan moet je helaas nog even geduld hebben. Voorlopig worden er geen nieuwe deelnemers aangenomen. Waarschijnlijk in de toekomst wel, maar het is niet de bedoeling een databank van fotografen te worden.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

5 reacties

 1. onem
  Profiel  onem schreef op zondag 8 mei 2011 om 20:53  | reageer

  Goeie site, had hem nog niet eerder gezien. Staat nu al veel informatie op. Dit is echt iets wat ik nu al een lange tijd zocht. Thanks Elja

 2. tonv
  Profiel tonv schreef op maandag 9 mei 2011 om 06:21  | reageer

  Samen sterk; goed initiatief lijkt me. Logo en typografie ziet er rudimentair uit en de pay off klinkt wat knullig. Maar het begin is gemaakt.

 3. PehrG
  PehrG schreef op maandag 9 mei 2011 om 14:48  | reageer

  Geen nieuwe toetreders. Dat is een oproep voor vergelijkbare initiatieven.

 4. EvaM
  EvaM schreef op vrijdag 13 mei 2011 om 11:42  | reageer

  Ach ja het is ook een beetje een cheesey clubje.
  Geen slechte fotografie, maar wel alle 30 eenheidsworst....

 5. Martijn Klijmij arti-me
  Profiel  Martijn Klijmij (arti-me) schreef op maandag 1 april 2013 om 17:19  | reageer

  Ik had deze site een tijd geleden al gezien! Wa een goed innitiatief is dat! Niemand concurent va elkaar en iedeeen de handen ineen slaan..... Ik heb een tijd stage gelopen voor een bruidsfotograaf en dat was goed bevallen. Als je samen de handen ineen kan slaan is dat natuurijk top! Ik ga het in de gaten houden!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Toon alle artikelen binnen Websites

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.122 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord