Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

CameraTools lanceert CamcorderInfo

vrijdag 2 oktober 2009, 08:48 door | 5.858x gelezen | 3 reacties

Fotowinkel CameraTools lanceerde vorige week een weblog over HD video; CamcorderInfo.nl. Nu steeds meer digitale spiegelreflexen ook uitgerust zijn met videomogelijkheden kan het weblog ook interessant zijn voor fotografen die zich wat meer willen verdiepen in video. Het weblog wordt onderhouden door videograaf Gert Kracht.

Gert is ook beheerder van de website hdvinfo.nl. Behalve de nodige videocamera's is hij ook in het bezit van een gloednieuwe Canon 7D. Gert is erg enthousiast over de HD video die deze camera produceert, dus hoogstwaarschijnlijk zal hier de komende periode ook nog wel het nodige over te lezen zijn.

Cameratools wil met het nieuwe weblog een oplossing bieden voor haar klanten. 'Veel mensen gaan weer aan het werk met een nieuwe videocamera en dan is het heel prettig als je een begin kunt maken met het monteren van High Defenition Video zonder vast te lopen tegen de problemen in de praktijk', aldus Cameratools.

Op de site zullen besprekingen verschijnen van nieuwe toestellen, accessoires, boeken en handige tips en trucs. Zo is het de bedoeling om CamcorderInfo de komende tijd op te bouwen tot een informatieve, multimediale en interactieve website die voor alle HD cameramensen iets biedt.

CamcorderInfo

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

3 reacties

 1. Tonv
  Tonv schreef op vrijdag 2 oktober 2009 om 10:35  | reageer

  Alweer een goede reden om ons in een nieuw avontuur te storten en te investeren in leuke speeltjes. Want stilstand is achteruitgang natuurlijk...

 2. aradilon
  Profiel  aradilon schreef op vrijdag 2 oktober 2009 om 10:49  | reageer

  Mooi gedaan van Gert!

 3. iGert
  iGert schreef op vrijdag 2 oktober 2009 om 13:27  | reageer

  Door de snelle start staat nog niet alles op de website. Daar wordt de komende weken heel hard aan gewerkt. We gaan mooie dingen zien, dat is zeker! Dus, browse af en toe na je bezoek aan Photofacts even door naar http://www.camcorderinfo.nl

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Toon alle artikelen binnen Websites

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.188 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord