Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

DH Magazine; een weblog van Dutchheaven

woensdag 18 maart 2009, 20:32 door | 9.394x gelezen | 0 reacties

De bekende modellenwebsite Dutchheaven is begonnen met een nieuw project; DH Magazine. Het magazine is eigenlijk meer wat wij kennen als een groeps weblog. Regelmatige artikelen van meerdere schrijvers. Natuurlijk gaat het op DH Magazine niet alleen over fotografie, maar ook over visagie en modellen.

Volgens mij is het DH Magazine een mooie aanvulling op Dutchheaven en een manier om nog meer uit de gemeenschap daar te halen dan alleen via het forum zelf.

De site mag overigens van mij nog wel iets verfijnd worden. Zo leest de brede opmaak niet prettig (tenzij je een kleiner browservenster gebruikt, zijn de reacties bij een artikel niet direct volledig leesbaar (omslachtig) en mag er wel wat meer aandacht besteed worden aan de layout van de artikelen zelf. Wellicht wat verbeterpunten die snel opgelost kunnen worden.

Screenshots DH Magazine


Marc, de oprichter van Dutchheaven en nu ook DH Magazine, zegt over de website:
'In eerste instantie is het een magazine bedoeld voor modellen, fotografen, bodypainters en fashionfanaten, maar ik wil het niet alleen op nieuws gaan richten, maar gewoon de verhalen van de mensen zelf. Dit maakt het juist leuk om de persoonlijke verhalen te lezen, wat mensen meemaken of hoe hun eerste shoot was. Daarnaast komen er tips en tricks over bepaalde onderwerpen en af en toe een interview. En, niet te vergeten, de P3 babe iedere maand'.

Ik ben wel benieuwd hoe de site gaat lopen en heb 'm toegevoegd aan mijn RSS reader. Ohja, en mogelijk verschijnen er in de toekomst ook nog wel eens wat artikeltjes van mij op de site..

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Websites

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.122 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord