Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Fotografie informatie site FotoVideo.nu gelanceerd

maandag 11 april 2011, 12:00 door | 5.927x gelezen | 0 reacties

Zojuist is de website fotovideo.nu gelanceerd. Op deze nieuwe site kun je terecht voor nieuws, achtergrondartikelen en objectieve productreviews. De website is opgezet door fotograaf en schrijver Jeroen Horlings in samenwerking met het populaire Hardware.info.

FotoVideo.nu is zeker niet de eerste website die zich in deze markt begint (ik noem maar even Photofacts gecombineerd met Photogear), maar ze denken zich te kunnen onderscheiden van de andere websites en bladen. 'Het is een product-georiënteerde fotosite' zegt Jeroen Horlings, hoofdredacteur van de nieuwe site en auteur van tientallen fotoboeken.

'Op FotoVideo.nu publiceren we uitgebreide reviews van producten, die via een gecertificeerde methodologie getest worden, middels professionele testkaarten en diagnosesoftware. Tests van papieren tijdschriften zijn meestal in lengte beperkt en vaak pas weken of maanden na een productintroductie beschikbaar, terwijl op websites en blogs veelal oppervlakkige reviews zonder duidelijke testmethodiek staan. Bovendien richten veel bestaande publicaties zich vooral op wat je zoal met een camera kunt en niet op het product zelf.'

Hardware.info ziet in FotoVideo.nu een belangrijke verbreding. Om optimaal aandacht aan fotografie en video te besteden en tegelijkertijd de eigen doelgroep van Hardware.info niet te vervreemden is nu FotoVideo.nu opgericht. De site draait op dezelfde infrastructuur als Hardware.info en beschikt vanaf de start over een uitgebreide productdatabase met specificaties en een prijsvergelijker.

Acties Lancering


De site is sinds vandaag vanaf 12:00 live. Om dit te vieren en start FotoVideo.nu in samenwerking met diverse leveranciers met een aantal acties met een prijzenpot van ruim 2500 euro. Er is onze andere een fotowedstrijd, een enquête over fotografie en video en diverse acties via sociale media als Twitter en Facebook.

Fotovideo.nu

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Toon alle artikelen binnen Websites

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.152 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord