Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Fotografie project; Squeeze the Lime

donderdag 18 december 2008, 21:01 door | 8.132x gelezen | 3 reacties

De Belgische fotografen en bloggers Bert Stephani en Pieter van Impe hebben vandaag een nieuwe project gelanceerd; Squeeze the Lime. LIME staat voor Learn Inspire Motivate en Experience. Op de nieuwe site zijn op de dag van opening al een videotutorial, een podcast en een artikel te vinden.

De afgelopen weken werden we middels Tweets en blogposts al warm gemaakt voor het nieuwe fotografie project van beide heren. Ook was er reeds een Facebook groep aangemaakt voor geinteresseerden.

Pieter en Bert richten zich met LIME duidelijk op een groot publiek; de site is volledig Engelstalig opgezet. Naast de gratis tutorials en handige tips kun je ook direct vanaf de site boeken voor workshops van beide heren. De workshops zelf zijn niet goedkoop, maar zullen waarschijnlijk ook zeker de moeite zijn. Zelf heb ik me ingeschreven voor de workshop van Bert op 19 februari.

De eerste periode geldt er een extra korting voor fotografen die meedoen aan workshops. Mocht je dat interessant vinden dan moet je er snel bij zijn. De eerste workshop van trouwfotograaf Pieter is reeds uitverkocht.

De site is -zoals ze het zelf zeggen- opgebouwd voor en door fotograferen. Het is dan ook de bedoeling dat Squeeze the Lime een active gemeenschap wordt. Het is natuurlijk nog even afwachten hoe de site zich daadwerkelijk gaat ontwikkelen, maar beide ondernemers hebben al ruime ervaring met bloggen. Hopelijk gaat Squeeze the Lime niet ten koste van hun eigen persoonlijke blogs die ook zeker de moeite van het volgen waard zijn.

Hieronder de eerste video van Bert en Pieter.
Alvast een goed begin. Veel succes heren!


LIME001 - Erika on Location from Lime Photography on Vimeo.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

3 reacties

 1. roger767
  roger767 schreef op donderdag 18 december 2008 om 21:55  | reageer

  Deze gast is echt 1 van de uber strobisten. Wat hij allemaal niet uit een goedkope vivitar haalt.

 2. Marcel Wiegerinck
  Profiel  Marcel Wiegerinck schreef op donderdag 18 december 2008 om 22:13  | reageer

  Vet project en ziet er veelbelovend uit. Ik ga het zeker volgen en ben ook benieuwd naar de workshop die Elja gaat volgen.

 3. Pieter Van Impe
  Pieter Van Impe schreef op vrijdag 19 december 2008 om 01:14  | reageer

  Hey Elja, bedankt voor het lovende artikel vrolijk Ik kijk er naar uit je te ontmoeten op de workshop van Bert op 19 februari !

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Toon alle artikelen binnen Websites

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.153 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord