Artiest Aaron Johnson is, zoals ie zelf zegt, 40% fotograaf en 60% Photoshopper. Daarnaast heeft ie duidelijk ook humor en kan ie best aardig tekenen. Al deze eigenschappen heeft ie vereenigt in zijn strip [url=http://www.whattheduck.net/]What the Duck[/url]. De strip verhaalt over een fotograferende eend in vaak herkenbare situaties. Qua humor een beetje te vergelijken met de ook erg vermakelijke strips; [url=http://www.dilbert.com/]Dilbert[/url] en [url=http://nl.wikipedia.org/wiki/DirkJan]Dirk Jan[/url].">
Tot 28 februari een gratis 30x45 dibond afdruk bij een jaarlidmaatschap op Photofacts Academy. Ontdek hoe.
Elja Trum

Fotografie strip: What the Duck

woensdag 11 oktober 2006, 22:39 door | 12,282x gelezen | 0 reacties

Artiest Aaron Johnson is, zoals ie zelf zegt, 40% fotograaf en 60% Photoshopper. Daarnaast heeft ie duidelijk ook humor en kan ie best aardig tekenen. Al deze eigenschappen heeft ie vereenigt in zijn strip What the Duck.
De strip verhaalt over een fotograferende eend in vaak herkenbare situaties. Qua humor een beetje te vergelijken met de ook erg vermakelijke strips; Dilbert en Dirk Jan.

Er is ook al 'What the Duck' merchendise zoals shirts met de hoofdpersoon uit de strip die over het Nikon of Canon logo heen zeikt. Verleidelijk om te bestellen, ik heb wel een paar vrienden die ik daarmee kan sarren.

In elk geval een site die ik in de gaten ga houden; leuk stripje!

afbeelding


Bron: Rob Galbraith

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, portret- en flitsfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Websites

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door

CameraTools

Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

53.609 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

53.609 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.