Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Inzicht in jezelf met Visueel DNA

donderdag 15 maart 2007, 08:33 door | 6.601x gelezen | 0 reacties

Een foto zegt meer dan duizend woorden is het motto van de makers van Imagini VisualDNA. Op deze website kun je gratis een visueel DNA rapport laten maken op een eenvoudige manier; je klikt gewoon de foto aan die volgens jouw het best op je van toepassing is. Aan de hand van je gemaakte keuzes wordt er een rapport opgesteld over wie je, volgens Imagini, bent.

Volgens de test ben ik kalm en vreedzaam en ben ik graag vrij om de omgeving te verkennen. En zo gaat het resultaat nog even door. Allemaal lovende woorden waar natuurlijk veel mensen zichzelf graag in herkennen, maar waar je verder volgens mij niet al te veel waarden aan moet hechten.

Wat ik bij dit project vooral opvallend vind is hoe goed er met een klein aantal afbeeldingen veel verschillende keuzes duidelijk gemaakt kunnen worden. De foto's zijn uitermate goed geselecteerd en het is leuk om jezelf te kunnen herkennen in één van de foto's.

Als bij een datingsite kun je achteraf ook nog op zoek naar gelijk gestemden die ook hun profiel hebben ingevuld. Ook zie je hoeveel procent van de bezoekers dezelfde keuze hebben gemaakt als jezelf. In mijn geval blijk ik dan toch grotendeels hetzelfde ingevuld te hebben als de massa. Blijkbaar ben ik dan toch weer zo doorsnee..

Elja's Visual DNA
Een gedeelte uit mijn resultaat.


Bron: Zoom weblog

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Toon alle artikelen binnen Websites

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.033 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord