Elja Trum

Masterreview; laat je foto beoordelen door een expert

woensdag 7 mei 2014, 23:45 door | 5.880x gelezen | 11 reacties

Gisteren is Masterreview.nl gestart; een website waarop je jouw foto's door een expert kunt laten beoordelen. Op de site kun je momenteel uit 28 experts een keuze maken wie jouw foto's gaat beoordelen. Prijzen starten bij 29 euro, maar de eerste 500 deelnemers krijgen het eerste jaar 50% korting.

Je kunt kiezen uit een basis review, een premium review of een live review. Bij de basisreview kun je zelf niet kiezen welke meester jouw foto;s beoordeelt. Dit kun je bij een premium review wel zelf bepalen. De live review geeft je een live consult van 1 uur via internet of telefoon.

Masterreview

Heb je geen live review, dan neemt de master een screencast op waarbij je mee kunt kijken op zijn scherm terwijl je foto's beoordeeld worden. Benieuw naar hoe zo'n review er uit ziet? Op de site zijn een aantal voorbeeld reviews te vinden.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 85 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Vanwege de lancering van onze nieuwe boek De Nachtfotobijbel hebben we een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 40 euro korting en ontvang gratis ons nieuwe boek thuis.

Photofacts Academy + De Nachtfotobijbel

Ons gloednieuwe boek 'De Nachtfotobijbel' gaat over avond- en nachtfotografie. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 40 euro korting!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

11 reacties

 1. Harry
  Harry schreef op donderdag 8 mei 2014 om 10:41

  Experts? Ik schrok toch even van de portfolio van enkele 'experts' die zich bij dit collectief hebben aangesloten. Die zouden van een aantal van hun collega's best veel kunnen leren. Gelukkig is dit maar mijn mening en kunnen anderen hier geheel anders tegenaan kijken.

 2. ldoetje
  ldoetje schreef op donderdag 8 mei 2014 om 12:53

  Helemaal met Harry eens

 3. Metin Fotografie
  Metin Fotografie schreef op donderdag 8 mei 2014 om 17:21

  Dat is "grappig", Master Joop Van Reeken is mijn oude fotografie leraar. :D

 4. martinphili
  Profiel martinphili schreef op donderdag 8 mei 2014 om 20:08

  hmpf, en dan zegt zo'n master in dit jaar desch Heeren dat een model geen tatoeages zou moeten hebben.
  Sorry, maar dan haak ik af.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Websites

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

51.842 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord