Elja Trum

National Geographic; oneindige mozaiek foto

donderdag 23 april 2009, 19:53 door | 6.708x gelezen | 1 reactie

Op de website The Green Guide van National Geographic is een oneindige mozaiek foto te vinden. Het concept zelf is niet helemaal nieuw, maar het is toch altijd een aardig iets om naar te kijken. Na een tamelijk lange laadperiode krijg je een foto te zien waar je op kunt klikken. Je zoomt dan in op de foto en krijgt een detail te zien in een mozaiek bestaande uit andere foto's.

Hier kun je nogmaals verder op inzoomen waardoor de onderlinge foto's in het mozaiek zichtbaar worden. Je kunt dan een foto aanklikken die volledig in het beeld verschijnt en waarbij je het proces opnieuw kunt doorlopen.

Uiteraard bestaat het mozaiek uit allemaal natuurfoto's van onze aarde. Je kunt ook zelf je eigen natuurfoto's insturen. Deze worden dan opgenomen in het mozaiek.

Oneindige mozaiek foto


Bron: Photography Blog


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Robbie Veldwijk
    Profiel  Robbie Veldwijk schreef op maandag 4 mei 2009 om 15:09

    Bedankt voor de tip!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Websites

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.748 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

52.748 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.