Elja Trum

Oypo lanceert nieuwe omgeving voor fotografen

donderdag 16 oktober 2014, 16:31 door | 7.585x gelezen | 0 reacties

Via fotoverkoopdienst Oypo verkopen duizenden fotografen hun foto's. Hoewel de site in de afgelopen jaren steeds vernieuwd is en er regelmatig functionaliteiten toegevoegd zijn, was de beheeromgeving voor fotografen inmiddels wel aan een opfrisbeurt toe. Vandaag lanceerde de webdienst een compleet vernieuwde beheeromgeving.

Oypo v2 beheeromgeving

Bij het inloggen valt direct op dat alles nu in frisse Oypo-kleuren getoond wordt. De beheeromgeving voor fotografen opent ook met een nieuw dashboard waar je meteen een overzicht hebt van je verkopen deze maand en hoeveel saldo je nog uit kunt laten betalen.

Natuurlijk is niet alleen het design onder handen genomen, er zijn ook extra functionaliteiten toegevoegd. Zo kun je nu inlogkaarten en schoolpassen direct online vormgeven en in je eigen opmaak af (laten) drukken.

Ook zijn de statistieken uitgebreid, zodat je nu nog beter inzicht krijgt in je verkopen. Met de verkoopanalyse-tool kun je zelfs per fotomap zien wat de verhouding is tussen het aantal geplaatste foto's en het aantal dat er verkocht is. Zo kun je van het systeem leren welke soort foto's populair zijn bij je klanten.

Oypo richt zich de laatste jaren steeds meer op schoolfoto's verkopen, voor deze doelgroep zitten er in de beheeromgeving extra handigheden. Aan de voorkant (voor je klanten) is er ook een mooie verbetering doorgevoerd; bestellen op mobiele apparaten gaat nu nog beter.

Wat vinden de Oypo klanten onder de Photofacts lezers van de vernieuwingen?

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Websites

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.637 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord