Elja Trum

Oypo introduceert portfoliosites voor fotografen

zondag 11 maart 2012, 14:18 door | 8.161x gelezen | 6 reacties

Oypo, bekend onder fotografen vanwege de eenvoudige tools die ze bieden om online je foto's te verkopen, heeft haar dienstverlening uitgebreid met websites voor fotografen. Als fotograaf kun je met de nieuwe dienst Klikzo gemakkelijk een nette website starten om je portfolio op te tonen, en uiteraard je werk via te verkopen.

De nieuwe dienst is vandaag op de Professional Imaging 2012 beurs geïntroduceerd. Via Klikzo kun je een complete website inclusief domeinregistratie, hosting, e-mail en persoonlijke ondersteuning krijgen. Je kiest een vormgeving voor je website en past deze aan je huisstijl aan. Het aantal foto's en webpagina's is onbeperkt.

Volgens Oypo zijn de websites van Klikzo geoptimaliseerd voor weergave op mobiele apparaten zoals tablets en smartphones. Fotografen die gebruik maken van Oypo, kunnen hun fotowinkel in hun Klikzo website opnemen.

Een website (inclusief hosting en e-mail) bij Klikzo kost 19,95 euro per maand of 199 euro per jaar. Je kunt Klikzo tien dagen vrijblijvend gratis uitproberen. Bezoekers kunnen aan je site niet zien dat je gebruik maakt van de Klikzo dienst.

Klikzo

Het klinkt als een aardige dienst voor fotografen die zelf het liefst niet te veel tijd en moeite kwijt zijn aan hun eigen website. Helaas werkt het geheel vandaag nog niet helemaal, je kunt jezelf wel al aanmelden, maar een eigen website opzetten lukt nu nog niet..

Zelf heb ik mijn eigen website opgezet in Wordpress, maar er zijn natuurlijk nog meer manieren om eenvoudig een website te starten. Hoe heb jij jouw website opgebouwd? Of is Klikzo wellicht wel een mooie manier om nu zelf ook een eigen website te starten?

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

6 reacties

 1. Reinoud
  Profiel Reinoud schreef op zondag 11 maart 2012 om 22:33

  Ik heb mijn hele website gemaakt met het programma RapidWeaver op de Mac. Het genereert een volledig statische website, dus je hoeft nooit op eventuele updates te letten voor je CMS (wat bij Wordpress al belangrijk is, maar bij Joomla helemaal)

 2. ErikvanRosmalen
  Profiel  ErikvanRosmalen schreef op maandag 12 maart 2012 om 08:06

  Voor mijn website gebruik ik ook WordPress. Die updates heb ik geen last van, dat gaat vanzelf goed. Voordeel boven pakketten als Dreamweaver is wel dat ik eenvoudig, snel en regelmatig kan updaten en vooral dat het SEO-technisch redelijk goed in elkaar zit.

 3. Dick Akkerhuis
  Dick Akkerhuis schreef op maandag 12 maart 2012 om 09:30

  Ik heb mijn website zelf ontworpen en de html code handmatig geschreven. Kortgeleden heb ik mijn website omgezet van XHTML naar HTML5. De HTML-code schrijf ik in Notepad++, dat is een mooie gratis editor.

 4. tk-photography
  Profiel  tk-photography schreef op dinsdag 13 maart 2012 om 12:10

  Ik gebruik inderdaad ook Wordpress tesamen met de theme Core.
  Updates gaan bij mij inderdaad ook goed, zaak is wel dat je geen (of beperkt) php code wijzigt.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Toon alle artikelen binnen Websites

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

49.223 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord