"Per 1 november 2006 is de Nederlandse fotowereld een nieuwe website rijker: [url=http://www.photostart.nl]www.photostart.nl[/url]. Photostart is een initiatief van de [url=http://www.fotografenfederatie.nl/]FotografenFederatie[/url], het [url=http://www.nederlandsfotomuseum.nl/nl/]Nederlands fotomuseum[/url] en Stichting [url=http://www.photoq.nl/]Photoq[/url]." Persoonlijk vind ik het een rommelige en onoverzichtelijke website met teksten die een bepaalde elitairheid uitstralen. Maarja, het idee van een centrale agenda is natuurlijk praktisch en er doen redelijk grote namen mee. Wat minder geknipper (van banners en de verjaardagen) zou de site al wat rustiger maken om te bekijken.">
Actie: 100+ fotografiecursussen + boek - Nu 75 euro voordeel! Word nu lid!
Elja Trum

Photostart: Kalender, agenda en netwerk

woensdag 1 november 2006, 22:29 door | 5.291x gelezen | 0 reacties

"Per 1 november 2006 is de Nederlandse fotowereld een nieuwe website rijker: www.photostart.nl. Photostart is een initiatief van de FotografenFederatie, het Nederlands fotomuseum en Stichting Photoq."

Persoonlijk vind ik het een rommelige en onoverzichtelijke website met teksten die een bepaalde elitairheid uitstralen. Maarja, het idee van een centrale agenda is natuurlijk praktisch en er doen redelijk grote namen mee. Wat minder geknipper (van banners en de verjaardagen) zou de site al wat rustiger maken om te bekijken.

Zoals ik het begrijp moet je eerst dat lelijke logo (op een site die rustig is van opzet springt deze er zo extreem uit dat ie de opmaak behoorlijk kan verstoren) op je website plaatsen voordat je uberhaubt een bericht in de agenda mag plaatsen.

Goed, we zullen wel merken of het gaat lopen en die of die subsidies hier niet voor niks ingestopt zijn.
Ik ben ik elk geval niet erg enthousiast.

Screendump Photostart.nl


Bron: DutchPhotoZone

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
De Portretbijbel door Elja Trum
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman

Ook interessant

Toon alle artikelen binnen Websites

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.658 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord