Eerder op Photofacts lieten we al zien dat er voor een prachtige foto niet altijd een camera nodig is met een [url=http://www.photofacts.nl/fotografie/rubriek/websites/prachtige_fotos_zonder_camera.asp]afbeelding van een treinstation[/url]. Vandaag kwam ik deze fotorealistische afbeelding van de Koreaanse actrice [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Song_Hye_Kyo]Song Hye Kyo[/url] tegen. De 3D rendering is gemaakt door de Indonesische Max Edwin Wahyudi omdat zijn vrienden hem ertoe uitgedaagd hadden. Zelf is hij een fan van de actrice dus heeft hij extra zijn best gedaan en dat is te zien!">
Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting ťn inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Prachtige foto's zonder camera (2)

zaterdag 2 september 2006, 23:40 door | 8.883x gelezen | 0 reacties

Eerder op Photofacts lieten we al zien dat er voor een prachtige foto niet altijd een camera nodig is met een afbeelding van een treinstation. Vandaag kwam ik deze fotorealistische afbeelding van de Koreaanse actrice Song Hye Kyo tegen.

De 3D rendering is gemaakt door de Indonesische Max Edwin Wahyudi omdat zijn vrienden hem ertoe uitgedaagd hadden. Zelf is hij een fan van de actrice dus heeft hij extra zijn best gedaan en dat is te zien!

Op de website CG Society waar hij zijn werk getoond heeft verteld hij verder dat hij zo'n drie maanden gewerkt heeft aan de afbeelding. Het door de computer laten berekenen van het eindresultaat alleen al duurt zo'n 15 uur.Bron: Neatorama

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Toon alle artikelen binnen Websites

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.156 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord