Eerder op Photofacts lieten we al zien dat er voor een prachtige foto niet altijd een camera nodig is met een [url=http://www.photofacts.nl/fotografie/rubriek/websites/prachtige_fotos_zonder_camera.asp]afbeelding van een treinstation[/url]. Vandaag kwam ik deze fotorealistische afbeelding van de Koreaanse actrice [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Song_Hye_Kyo]Song Hye Kyo[/url] tegen. De 3D rendering is gemaakt door de Indonesische Max Edwin Wahyudi omdat zijn vrienden hem ertoe uitgedaagd hadden. Zelf is hij een fan van de actrice dus heeft hij extra zijn best gedaan en dat is te zien!">
Elja Trum

Prachtige foto's zonder camera (2)

zaterdag 2 september 2006, 23:40 door | 8.484x gelezen | 0 reacties

Eerder op Photofacts lieten we al zien dat er voor een prachtige foto niet altijd een camera nodig is met een afbeelding van een treinstation. Vandaag kwam ik deze fotorealistische afbeelding van de Koreaanse actrice Song Hye Kyo tegen.

De 3D rendering is gemaakt door de Indonesische Max Edwin Wahyudi omdat zijn vrienden hem ertoe uitgedaagd hadden. Zelf is hij een fan van de actrice dus heeft hij extra zijn best gedaan en dat is te zien!

Op de website CG Society waar hij zijn werk getoond heeft verteld hij verder dat hij zo'n drie maanden gewerkt heeft aan de afbeelding. Het door de computer laten berekenen van het eindresultaat alleen al duurt zo'n 15 uur.Bron: Neatorama

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Sportfotobijbel
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Toon alle artikelen binnen Websites

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.639 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord