Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Marije Weterings

10 jaar Zoom.nl: de grootste fotowedstrijd van NL

woensdag 19 juni 2013, 20:27 door | 7.900x gelezen | 0 reacties

Zoom.nl bestaat tien jaar en gaat daarom via een zelf uitgeschreven wedstrijd op zoek naar de Foto van het Jaar. Iedereen kan tot 20 oktober meedoen aan de wedstrijd via defotovanhetjaar.nl. De wedstrijd bestaat uit maar liefst tien fotocategorieŽn. Hiermee is het de grootste fotowedstrijd van Nederland met in totaal bijna Ä 20.000,- aan prijzen. De fotocategorieŽn bestaan uit; architectuur, concert,dieren, fashion, landschap, macro, natuur, portret, sport en straatfotografie.

Honderdduizenden Nederlandse vrijetijdsfotografen zetten met Zoom.nl hun eerste stappen op digitaal fotografiegebied. Ze worden in recordtempo betere fotografen doordat ze zowel door een redactie van experts en door elkaar hogerop worden geholpen.

Hoofdredacteur Robert Theunissen onderstreept dit: 'Dat het niveau van Nederlandse fotografen tegenwoordig zo hoog is komt in belangrijke mate door Zoom.nl. Met De Foto van het Jaar wedstrijd wil Zoom.nl deze hoogstaande fotografische kwaliteiten van enthousiaste fotografen tonen.'

Jubileumnummer


De fotowedstrijd wordt aangekondigd in het extra dikke jubileumnummer van Zoom.nl, dat met een speciale jubileum fotocursus op dvd vanaf vrijdag 7 juni in de winkels ligt. Zoom.nl is al tien jaar lang het grootste fotomagazine van Nederland en de grootste fotocommunity van Europa.

Dit betekent intensieve participatie van lezers met inspirerende events en workshops. Ook bij de jubileumeditie ontbreekt het er hier niet aan. Alle onderwerpen zijn tot stand gekomen met de inbreng van de lezers.

Zoom.nl 6 Cover 2013

Succes met user generated content


Zoom.nl volgt hiermee de lijn die vanaf het prille begin werd ingezet. Na het eerste nummer in 2003 duurde het niet lang, voordat het magazine uitsluitend werd gevuld met foto's van lezers uit de fotocommunity.

Zo groeide Zoom.nl uit tot het grootste platform op het gebied van de vrijetijdsfotografie in Nederland, met een unieke wisselwerking tussen de online fotocommunity, het magazine, fotocursussen op dvd, een exclusief workshopprogramma en vele evenementen.

Zie ook: Zoom.nl en defotovanhetjaar.nl.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Marije Weterings

Over de auteur

Marije Weterings staat voor gevoel, creativiteit, passie en contact. Haar stijl laat zich omschrijven als chic, artistiek, hip en persoonlijk. Ze is gespecialiseerd in mode, reclame en bedrijfsfotografie en geeft tevens workshops en masterclasses reclamefotografie en interieurfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Toon alle artikelen binnen Wedstrijden

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.062 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord