100+ fotografiecursussen én het boek Sterrensporen Fotograferen - Nu 89 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

25.000 dollar winnen met je fotoboek

dinsdag 25 maart 2008, 20:25 door | 5.979x gelezen | 3 reacties

Photography.Book.Now, een internationaal netwerk voor moderne fotografie, organiseert een fotoboekcompetitie. Zowel professionele als amateurfotografen worden uitgenodigt om hun eigen fotoboek in te sturen. De hoofdprijs is een bedrag van 25.000 dollar. De prijsuitreiking vindt plaats op 12 september in San Francisco, Amerika.

Photografphy.Book.Now is een initiatief van Blurb, een online uitgeverij van boeken. Sponsoren zijn onder andere Canon, Livebooks, Flickr, SmugMug en American Photo Magazine.

Inzendingen worden ingedeeld onder Algemeen en Thema’s. In de algemene categorie kunnen alle soorten fotoboeken, van portfolio tot reisverslag, worden ingezonden. Het doel van deze categorie is om de diversiteit van de foto als medium te laten zien.

Andere prijzen omvatten camera uitrustingen, een Livebook webservice pakket en nog wat fotografie apparatuur. In totaal heeft de prijzenpot een waarde van 42.000 dollar. Een reizende expositie maakt onderdeel uit van de Photography.Book.Now wedstrijd. De winnende boeken zijn dan te bezichtigen.

Wat ik totaal bagger vind aan deze wedstrijd is dat je een bedrag van 35 dollar moet betalen om mee te kunnen doen. Tamelijk not-done in mijn opinie..

Om mee te kunnen doen met je de Engelse taal beheersen en ouder zijn dan 18 jaar.
Stuur je boek voor 14 juli 2008 in!

Screenshot van de Photography.Book.Now website


Bron: Dutch Cowboys

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

3 reacties

 1. Marcel Wiegerinck
  Profiel  Marcel Wiegerinck schreef op dinsdag 25 maart 2008 om 22:15  | reageer

  Het idee van de wedstrijd is Ok maar betalen om mee te mogen doen. NEE!
  Marcel.

 2. HG Tan hoogantan.nl
  HG Tan (hoogantan.nl) schreef op woensdag 26 maart 2008 om 08:08  | reageer

  Met een lage dollarkoers is die 35,- natuurlijk een klein bedragje, waarvoor je boek wordt bekeken door de juryleden en waarbij je kans maakt op een geldbedrag, maar vooral ook publiciteit. Vroeger werden er ook Hasselblad-competities gehouden, waarbij je ook een inschrijfbedrag moest betalen. Het mooie bij Hasselblad was wel dat (een groot deel of alles) naar een goed doel ging...
  M.a.w. inschrijfbedragen zijn misschien wel jammer, maar voor mij in ieder geval niet vreemd voor groots opgezette wedstrijden.

 3. Wouter Diemer
  Wouter Diemer schreef op woensdag 26 maart 2008 om 12:58  | reageer

  Zeker 'not done' het is me ook niet duidelijk waarom dat zou moeten. Een goed doel kan ik me nog indenken, maar als je ziet wie deze competitie sponsort. Dan mag je er gewoon vanuit gaan dat je als deelnemer gratis mee kunt doen.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Toon alle artikelen binnen Wedstrijden

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.061 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord