Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Iris Janssen

Droomfotograaf gezocht voor Save The Children

donderdag 19 februari 2015, 15:29 door | 5.061x gelezen | 0 reacties

Save the Children is een organisatie die zich richt op het redden van levens en dromen van kinderen. Voor een bijzonder project zijn ze op zoek naar een droomfotograaf.

Save the Childeren is van mening dat medische zorg, goede voeding en voorlichting levens kan redden. Ze geven kinderen een betere toekomst door ze te leren lezen en schrijven maar ook te vertellen over kinderrechten, vrede en veiligheid. Iets wat voor ons van zelfsprekend is maar voor deze kinderen niet.

Omdat iedereen dromen heeft, heeft Save the Children een mooie actie bedacht. Voor de actie 'droomfotograaf gezocht' is het bedoeling dat mensen hun eigen droomfoto delen met iedereen. Dit doe je via een profiel van Save the Children. Je kan je eigen foto delen via mail, Twitter en Facebook. Zo kan je vrienden vragen om op jou foto te stemmen.

Op de website kun je jouw gemaakte droomfoto direct insturen. De winnende fotograaf reist samen met fotograaf Chris de Bode af naar een van de landen waar Save the Children actief is om hier hun werk in beeld te brengen met een eigen droomfotoverslag.

Save the children


Hoe kun je deze droomreis winnen?


De vijf deelnemers met de meeste punten staan gelijk al in de finale. Deze punten zijn verzameld via social media als mensen op jouw foto stemmen en misschien zelfs delen! Daarnaast is er een jury die ook nog eens maximaal 5 foto's mag aanwijzen die volgens hun een finale plek verdienen.

De finale


Op vrijdag 20 maart wordt bekend gemaakt wie de tien finalisten zijn. Samen met droomfotograaf Chris de Bode gaan zij begin april een dag op pad. Gedurende die dag krijgen ze de kans om zich te bewijzen tijdens een speciale opdracht. Ook komen alle 10 de finalisten op gesprek bij de jury.

Op maandag 13 april zal één winnaar gekozen worden om mee te gaan met Chris de Bode. De winnaar vertrekt in het voorjaar van 2015 naar een van de werkplekken van Save the Children.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Iris Janssen

Over de auteur

Fotografie is een onderdeel van mijn leven. Al jaren fotografeer ik en streef ernaar om te groeien en dingen te leren! Momenteel loop ik stage bij Photofacts.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Sportfotobijbel
Toon alle artikelen binnen Wedstrijden

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.051 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord