[url=http://www.mijnalbum.nl/]MijnAlbum.nl[/url], volgens eigen zeggen de grootste fotodienst van Nederland, heeft deze week een nieuwe functionaliteit aan de website toegevoegd. Vanaf nu kunnen geregistreerde gebruikers een gratis [url=http://www.mijnalbum.nl/Openbaar]openbaar album[/url] aanmaken. De site voorzag al langer in de mogelijkheid een privé album aan te maken (kosteloos tot 500 MB ruimte) en deze te laten zien aan vrienden en familie. Ook kun je foto's plaatsen die je wilt gebruiken in een forum, weblog of andere sites waar de mogelijkheid wordt gegeven foto's te tonen. De in een album geplaatste foto's kunnen ook direct als afdruk besteld worden.">
Elja Trum

Fotowedstrijd bij lancering nieuwe dienst mijnalbum.nl

zondag 19 november 2006, 19:22 door | 8.459x gelezen | 0 reacties

MijnAlbum.nl, volgens eigen zeggen de grootste fotodienst van Nederland, heeft deze week een nieuwe functionaliteit aan de website toegevoegd. Vanaf nu kunnen geregistreerde gebruikers een gratis openbaar album aanmaken.

De site voorzag al langer in de mogelijkheid een privé album aan te maken (kosteloos tot 500 MB ruimte) en deze te laten zien aan vrienden en familie. Ook kun je foto's plaatsen die je wilt gebruiken in een forum, weblog of andere sites waar de mogelijkheid wordt gegeven foto's te tonen. De in een album geplaatste foto's kunnen ook direct als afdruk besteld worden.

Ook de foto's die openbaar in een album geplaatst worden kunnen door bezoekers afgedrukt worden. Iets om rekening mee te houden wanneer u liever niet heeft dat anderen jouw foto's aan de muur hangen zonder dat je hier zelf een vergoeding voor krijgt.

Persoonlijk zou ik het wel een leuke toevoeging vinden wanneer je als fotograaf zelf de prijs kunt bepalen voor een afdruk van een bezoeker. Het extra bedrag bovenop de afdrukkosten zou dan ten goede van de fotograaf zelf komen. Handig wanneer je bijvoorbeeld foto's gemaakt hebt op een evenement. Helaas zit een dergelijke functie voorlopig nog niet in de planning, al sluiten ze het in de toekomst toevoegen van deze mogelijkheid niet uit.

Fotowedstrijd
Rondom de lancering is tevens een fotowedstrijd opgezet in samenwerking met Corel. De eerste prijs is dan ook Paint Shop Pro Photo XI.
Om mee te doen aan de wedstrijd moet je een album aanmaken in de categorie 'Huizen en straten'.

MijnAlbum.nl

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Sportfotobijbel
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Toon alle artikelen binnen Wedstrijden

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.639 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord