Elja Trum

Mobile Phone Photography Award 2006

woensdag 9 augustus 2006, 00:53 door | 6.445x gelezen | 0 reacties

The Phone House heeft in samenwerking met Vodafone de 'Mobile Phone Photography Award' bedacht. Ze hebben daar de weinig originele noch erg pakkende naam 'MOPPA' aan gegeven. De site is minimalistisch en simpel, maar de prijzen van de wedstrijd zijn best prima.

De inzendtermijn loopt nog tot 1 oktober 2006. Daarna worden de foto’s beoordeeld door een vakjury en de genomineerde foto’s worden van 18 tot en met 22 oktober getoond op het Hub Festival (op het moment van schrijven praktisch lege site) in Amsterdam.

Inzenden kan uiteraard via MMS, maar ook via email en een upload formulier op de site. De eerste prijs is een Canon 30D inclusief printer en een dagje cursus van fotograaf Frits Berends.

Geen onaardige prijs!
Binnenkort krijg ik mijn nieuwe Nokia N80 telefoon; dus wellicht dat ik ook nog een gooi naar die hoofdprijs doe. knipoog

De MOPPA vind ik, ondanks de matige naam, een leuk initiatief. De mobiele telefoon begint daadwerkelijk de compact camera uit de markt te drukken en deze webstrijd maakt dat al pijnlijk duidelijk.

Bron: Marketingfacts

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Sportfotobijbel
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Wedstrijden

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.639 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord